IPANEMA

Komt u gezellig langs?

Tot 6 personen is reserveren niet nodig. Vanaf 6 personen kunt u reserveren via [email protected]. We bieden u graag een van onze arrangementen aan:

  1. Lunchen van de menukaart, waarbij de keuze in totaal beperkt dient te worden tot 6 verschillende gerechten i.v.m. de capaciteit van de keuken.
  2. Shared lunch: diverse soorten tosti’s en flatbreads voor €13,50 per persoon. (Voldoende keuze en vegetarische opties aanwezig)
  3. Shared lunch: Glaasje soep vooraf naar keuze van de kok, diverse soorten tosti’s en flatbreads voor €16,50 per persoon. (Voldoende keuze en vegetarische opties aanwezig)
  4. Shared lunch: Glaasje soep vooraf naar keuze van de kok, diverse belegde harde broodjes en sandwiches op tafel om te delen voor €16,50 per persoon.

Dranken kunnen besteld worden bij een van de collega’s aan tafel.
Reserveren en gebruik maken van een van bovenstaande arrangementen is verplicht, minimaal 5 dagen voorafgaande de reservering.

Voor groepen boven de 25 personen wordt er gekeken of er beschikbaarheid is in de Torenzaal, waar u exclusief met uw gasten kunt genieten van de lunch.

IPANEMA

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.