IPANEMA

Komt u gezellig langs?

Tot 6 personen is reserveren niet nodig. Vanaf 6 personen kunt u reserveren via [email protected]. We bieden u graag een van onze arrangementen aan:

Tot 10 personen:

  • Lunchen van de menukaart, waarbij de keuze in totaal beperkt dient te worden tot 6 verschillende gerechten i.v.m. de capaciteit van de keuken.

Vanaf 6 – 25 personen:

  • Shared lunch: Glaasje soep vooraf naar keuze van de kok, diverse soorten tosti’s en flatbreads voor €19,50 per persoon. (Voldoende keuze en vegetarische opties aanwezig)
  • Shared lunch: Glaasje soep vooraf naar keuze van de kok, diverse belegde harde broodjes en sandwiches op tafel om te delen voor €19,50 per persoon.
  • Shared lunch: diverse soorten tosti’s en flatbreads voor €16,50 per persoon. (Voldoende keuze en vegetarische opties aanwezig)
  • Meerprijs voor frisse salades to share erbij €2,00.

Dranken kunnen besteld worden bij een medewerker van de bediening.
Reserveren en gebruik maken van een van bovenstaande arrangementen is verplicht, minimaal 4 dagen voorafgaand de reservering.

Voor groepen boven de 25 personen wordt er gekeken of er beschikbaarheid is in de Torenzaal, waar u exclusief met uw gasten kunt genieten van de lunch.

Mochten er nog allergieën of dieetwensen bekend zijn, vernemen wij deze graag!

IPANEMA

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.